XRP

1 stk XRP har en værdi på kr5.239 netop nu! De sidste 24 timer er den gået -1.20% down.


Buy / Sell Ripple
 • ripple
  XRP (XRP)
 • Live Price
  kr5.239
 • 24h %
  -1.20%
 • Market Cap
  kr248.52 B
 • Volume
  kr25.85 B
 • Available Supply
  47.25 B XRP
 • Rank
  9

Krypto lommeregner

Prisudvikling


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

XRP

Ripple eller Xrp som den også er kendt under, er en af ​​de mest almindelige kryptovalutaer i dag. Dens popularitet skyldes det faktum, at det er meget billigt grundet en stor mængde mønter i omløb med næsten 45 milliarder, hvor mange investorer inkluderer nogle Ripple i deres portefølje.

Historien bag ripple

Fra dens oprindelse var ripple anderledes end de typiske kryptoteknologier. Original titlen på den var ripplepay.

Designeren af Ripple er Ryan Fugger, en softwareudvikler der tilbage i 2004 i Vancouver, Canada, længe før Satoshi Nakamoto kom på banen med bitcoin.

Ripplepay brugte ikke nogen blockchain-teknologier, men det havde det samme formål.

Nemlig at give sine brugere værktøjer til sikkert at kunne handle penge rundt om i verden.

Krypto skaberens fader Satoshi Nakamoto vidste om dette betalingssystem og bemærkede, at ripple var interessant. Dels fordi det er det eneste andet system, der gør noget med tilliden udover at koncentrere det til en central server skulle han have sagt.

Senere historie og salg af ripple

Fra 2004 og nogle år frem fortsatte ripple med at fungere på denne måde, indtil Fugger i 2012 solgte det til Jed McCaleb, Arthur Britto og David Schwartz, der havde et ønske om at bruge det til deres fremtidige digitale valutanetværk. Det startede firma fik navnet OpenCoin.

OpenCoin opbyggede sin nye teknologi ved hjælp af Ripplepay-kildekoden. Dette blev grobund for den hovedbaseret betalingsnetværk til finansielle institutioner.

Som medstifter af ripple havde han en stor mængde XRP til rådighed, netværkets oprindelige mønter. McCaleb har allerede solgt 1 milliard XRP og har stadig mere end 8 milliarder.

I 2013 blev OpenCoin-virksomheden omdøbt til Ripple Labs, Inc og lavede koden for Ripple Network åben kilde.

I 2015 ændrede de virksomhedsnavnet igen og forkortede det til ripple. Fra 2016 har Ripple BitLicense fra New York State Department of Financial Services.

I årenes løb udviklede Ripple sine løsninger til banksektoren, herunder xRapid og xVia, begge designet til at sende betalinger globalt mellem banker. Den førstnævnte kræver XRP til afvikling, mens sidstnævnte ikke behøver nogen køretøj med overførsel.

Begge er bygget på basis af xCurrent. Når man sammenligner ripples tid for overførsel som er på ca. 4 sekunder sammenlignet med SWIFT bank overførsel hvilket normalt tager 2 til 3 dage så kan man kun betegne det som fremtidens teknologi.

Ripple netværket i dag

I dag ser ripple netværket ud til at nyde en betydelig mængde mainstream-succes.

Ripplenet nyder i øjeblikket stor succes og har en tilslutning på 38% af verdens 100 bedste banker.

Det er dog ikke alle, der investerer i krypto, der accepterer ideen om XRP på grund af det faktum, at der stadig er et centraliseret firma bag det valutaen.

Oprindeligt, da forudsætningen for kryptovaluta begyndte at vinde popularitet, var der folk på BitcoinTalk.org, der tilbød at betale 5 BTC til enhver, der ville sende en besked, der sagde, at ripple er en central fidus .

Imidlertid blev XRP over tid mere decentraliseret, tilføjede flere noder og fjernede sine egne noder som validatorer. Tilføjet til dette handlede folk om mængden af ​​XRP-tokens, der tilhører holdet.

Der er 99 milliarder tokens, hvoraf kun 44 milliarder er i cirkulerende omløb. Dette betyder, at mere end halvdelen af ​​alle tokens ikke er kommet på markedet endnu og forbliver på en lukket konto ikke tilgængelig for offentligheden. De forventes frigivet på et eller andet tidspunkt i fremtiden ifølge ejerne af kryptovalutaen.

Udviklingen for ripple

Ripple er den 3. største valuta på kryptomarkedet i henhold til offentlige gjorte statistikker fra CoinMarkCap. Markedsværdien af ​​denne kryptovaluta er $ 12,963,832,945 USD for 24-timers volumen på $ 807,255,143 den 22. marts kl. 13:04 UTC. MCAP-værdien for denne kryptokurrency handles til 14 milliarder USD i begyndelsen af ​​januar og nåede sin højeste den 10. januar og krydsede 15 milliarder USD. Imidlertid begyndte markedet at gå i en nedadgående post, efter det har været en historisk høj kurs. Det nåede sit laveste den 07. februar med værdien 11,964,335,127$, hvilket er 8.35% lavere end den aktuelle værdi. Ikke desto mindre forårsagede kryptokurrencyens store variationer i MCap-værdierne. Den 20-dages EMA udviser en nedad gående vækst med værdierne faldende fra 13,038,318,628$ den 2. marts til den aktuelle værdi med et fald på 0.57%.

Bedømmelse og opsummering af ripple

Når man som investor skal finde en valuta eller hvilket som helst værdipapir at investere i så skal man sætte sig ind i hvad det er og kende til historien om det man vil investere i.

Det gode ved ripple er at det fungere som et bindeled mellem finansielle institutioner og kunder. Det er centraliseret, men har god potentiale i dens blockchain. Ripple er godkendt betalingsmiddel og har samarbejdsaftale med Western Union. Ripple er en mere stabil kryptovaluta sammenlignet med de nærmeste konkurrenter, men bliver nok ikke en udfordre til bitcoin, men positivt ved ripple er at den ikke har så store udsving og er mere stabil.

Historisk Data

Date Price Volume MarketCap

Teknisk Analyse

Seneste om

XRP

fra Twitter

How can we make blockchain more secure? On the latest #AllAboutBlockchain, guest Victor Fang, CEO at @AnChainai and #XRPL Grant awardee, discusses how artificial intelligence and machine learning can help improve security measures against hacks and scams. https://on.ripple.com/3G0dGDE

#ICYMI: We announced plans to launch our Liquidity Hub in 2022 to help financial services firms offer their customers the ability to buy and sell #cryptocurrencies. @CNBC shares the details here: https://on.ripple.com/3xmGT8s

In an effort to help Ripple employees bring their most genuine selves to the job, Dushyant Acharya took on a global co-lead role for our Asian #ERG. Find out how he's providing meaningful support to team members on an international scale. https://on.ripple.com/3xmwcmz

This holiday weekend, while everyone else sleeps off their food coma 🦃 watching the 'big game' 🏈 why not browse open positions at Ripple? From engineering to finance to marketing, we've got a winning lineup of roles 🙌. Check it out. https://on.ripple.com/3nPGnNj

The key to developing an effective policy framework for #crypto? Clear communication and collaboration between private and public actors. Last week, we outlined our vision for regulatory clarity. @protocol breaks down the details here: https://on.ripple.com/30SmfkC

Load More...