Solana

1 stk Solana har en værdi på kr168.91 netop nu! De sidste 24 timer er den gået 6.36% up.


Buy / Sell Solana
 • solana
  Solana (SOL)
 • Live Price
  kr168.91
 • 24h %
  6.36%
 • Market Cap
  kr62.83 B
 • Volume
  kr7.83 B
 • Available Supply
  372.17 M SOL
 • Rank
  12

Krypto lommeregner

Prisudvikling


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Solana

Solana kryptovaluta kom til i april 2020, og er siden den spæde begyndelse steget med raketfart. I skrivende stund handles valutaen til 34.77$. Det må siges at være en god rente for dem der købte tilbage i april til omkring 0.6$ per krypto.

Hvad følger den

Ligesom de andre kryptovalutaer er Solana skabt på blockchain teknologien. For at forstå blockchain skal man se det som byggeklodser. For hver gang man sælger bliver endnu en byggeklods sat på. Dette er med til at gøre valutaen svær at hacke for den tilhøre ikke en computer, men derimod mange nerværker. Dette er dog noget der er gældende for alle kryptovalutaer, og når der endelig er et hackerangreb, er det aldrig på enkelte såkaldte wallets, men derimod kryptobørsen der bliver angrebet.

Hvor sikkert er det så?

Da teknologien består af blockchain er det rimelig sikkert, men selvfølgelig ingenting er 100% og man høre fra tid til anden om angreb på børser. Det er dog sjældent man får stjålet fra sin wallet, da den kræver 2 points of authentication.

Prisudvikling og højdepunkter

For Solana kryptovalutaen er 32,42$ pt med en markedsværdi på 8,719,600,190$. Solana prisen er steget med 10.76% det sidste døgn. Det daglige volumet er 781,129,229$. I skrivende stund er Solana kryptovalutaen en af de 14 mest handlede kryptovalutaer. Da denne kryptovaluta er decentraliseret, hvilket betyder er uden reguleringer. Betyder dette også at der er store udsving og ikke unormalt med så stor en procentvis stigning på over 10%.

Konklusion

Ligesom de fleste andre kryptovalutaer er Solana ikke centraliseret, hvilket betyder den ikke er reguleret af nogen myndigheder. Derfor ser man ligesom alle andre kryptovalutaer store kurssvingninger. Dette medføre at der kan være store gevinster at hente og der kan også være store tab man skal tage imod. En ting er dog sikkert. Siden den kom på markedet på diverse kryptovaluta børser er det kun gået en vej og det er opad.

Historisk Data

Date Price Volume MarketCap

Teknisk Analyse

No technical data available for this coin

Seneste om

Solana

fra Twitter

Exciting news! Join the 1st event of @POMA Institute, one of the newest projects sponsored by the @SolanaFndn with a mission to envision Web3 education. It will be held in Milan, 11/02 & @therealchaseeb, Head of Developer Ecosystem, will join us!

Sign up
https://bit.ly/3R0TVCJ

🚧 Builders: Get ready to level up! 🚧

The Solana @hackerhouses Tour of 2023, presented by @jump_ & @circle is ready to hit the road! Take a pit stop for more info at https://solana.com/events.

It's time to dust off your tools - let's build the future together!
🧵👇

Turning down the humble dial and sharing more about Solana's vibrant community!

In this podcast, @Bennybitcoins Solana's Head of Strategic Business Development and I discuss:
- Revitalizing DeFi
- @ElectricCapital Dev Report
- Narratives & more

Podcast:
https://youtu.be/mZiI3QacE8s

Exciting news for @solana app developers!

Kin was featured by @TheBlock__ , announcing the launch of #Kinetic, a Solana-based middleware technology that allows developers to easily integrate #crypto use cases into apps to create Web3 experiences. $KIN

https://www.theblock.co/post/207056/kin-foundation-debuts-solana-based-on-ramp-tool-for-app-developers

Load More...