Bitcoin Cash

1 stk Bitcoin Cash har en værdi på kr940.47 netop nu! De sidste 24 timer er den gået 5.30% up.


Buy / Sell Bitcoin Cash
 • bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH)
 • Live Price
  kr940.47
 • 24h %
  5.30%
 • Market Cap
  kr18.15 B
 • Volume
  kr4.04 B
 • Available Supply
  19.30 M BCH
 • Rank
  29

Krypto lommeregner

Prisudvikling


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Bitcoin Cash

Flere og flere har efterhånden stiftet bekendtskab med kryptovalutaen Bitcoin verden over. Bitcoin blev den første kryptovaluta tilbage i 2009, og valutaen er i dag blevet den mest kendte af dem alle. Som følge af den stigende popularitet af Bitcoins, blev transaktionerne flere og flere, men også langsommere. Det er her Bitcoin Cash kommer ind i billedet.

Hurtigere transaktioner med Bitcoin Cash

Som følge af de mange transaktioner var Bitcoins lagringsplads på 1MB ikke nok til at udføre effektive og hurtige transaktioner mere. I august 2017 fandt valutaudviklere og minearbejdere en løsning på dette problem. Lagringspladsen gik fra 1MB i Bitcoin netværket til hele 32MB ved at gøre brug af Bitcoin Cash netværket. Det førte med sig, at transaktioner både blev hurtigere, men også, at prisen for transaktionerne blev lavere. En win win for alle involverede parter.

Prisudvikling og mere popularitet

Udviklerne i Bitcoin Cash netværket investeret yderligere i valutaen, og den har gennem de seneste år opnået høj popularitet verden over. Den er gået fra en værdi på 634 dollars i April til 1818 dollars i starten af Maj. Hvis man kigger på disse tal, har den udkonkurreret alle andre valutaer inden for denne tidsramme.

Anerkendt af store investorer

Flere og flere er hoppet med på Bitcoin Cash bølgen, og prominente navne indenfor investorverdenen taler ud om, hvorfor Bitcoin Cash er værd at tage et kig på. Den såkaldte Bitcoin Jesus Roger Ver har i et nyligt interview fortalt, at Bit Coin cash er kommet for at blive, og at folk burde tage et seriøst kig på den. Han fortæller blandt andet, at Bitcoin Cash er den fuldendte realitet af hvad Bitcoin kunne have været. Det er et netværk, som muliggør den enkelte køber at have en pengeværdi, uden at skulle have en depotmand som fx en traditionel bank. Man er selv herre over sit eget beløb - og transaktionerne er billigere end hurtigere end før.

Hvis du vil investere

Da Bitcoin Cash i forvejen har en høj popularitet, og kurven på den kun er stigende for hver dag der går - kan du investerer i netværket over langt de fleste populære handelsplatforme. Der er meget "støj" om man skal kaste sig ud i at investerer i den, men faktum er, at den har overlevet op til flere kriser. Så på den måde er den værd at tage et kig på alt efter, hvordan man som person tænker investering.

Hvad køber jeg med?

Du kan enten bruge dit betalingskort, paypal eller bank for at købe Bitcoin Cash. Når og hvis du har bruger på en af de store krypto-valuta-handelsplatforme som fx Binance eller Coinbase kan du ret nemt starte at handle med mange forskellige krypto-valutaer - inklusiv Bitcoin Cash.

På grafen over de mest populære valutaer vil Bitcoin cash være inkluderet, og du kan nemt følge med i udviklingen af denne. Både på daglig basis, ugebasis og årsbasis. Jo mere tid du bruger på at følge markedet, desto større chance er der for, at du rammer de rigtige investeringstidspunkter.

Mere automatiseret handelsplatforme

Flere af handelsplatformene bliver mere og mere automatiseret, derfor kan du indstille den til at investerer på et bestemt tidspunkt. For eksempel en gang om ugen.

Historisk udvikling og potentiel prisstigning

Siden august 2017 har Bitcoin Cash haft vind under vingerne - også selvom netværket har været udsat for meget kritik fra flere grupperinger i investeringsverdenen. Her kan man blot sige, at dårlig omtale, også er omtale. Og det har fået den til at stige og stige gennem årene. Dermed ikke sagt, at den kommer til at stige med sikkerhed, men personligt tror jeg på, at den nok skal klare sig godt. Hvor godt kan tiden kun vise, men den er trods alt Bitcoins lillebror og Bitcoin faderen har selv udtalt, at Bitcoin Cash er blevet til den søn, som han altid har drømt om. Hurtig, billig og skridsikker transaktion - uden nogen former for depotmand som banker og lignende.

Intet er stensikkert

Uanset hvor mange eksperter, der udtaler sig om en valuta eller en virksomhed, så er en ting helt sikkert i investeringsverdenen; At intet er stensikkert. Man kan lave nok så mange målinger og vurderinger, men kun tiden vil vise, hvordan markedet vil se ud i fremtiden.

Historisk Data

Date Price Volume MarketCap

Teknisk Analyse

Seneste om

Bitcoin Cash

fra Twitter